بهترین و با کیفیت ترین سایت خرید عمده لباس بچه گانه پولونی
پولونی یک اصطلاح آفریقای جنوبی برای هر نوع گوشت اغذیه فروشی متعلق به خانواده بولونیا است، از جمله بولونیای لبنان، بولونیا راگ و بولونیای کوشر/حلال. دومی حاوی نیترات نیست و معمولاً صورتی رنگ می شود.
این کلمه احتمالاً فساد بولونیا یا پولونیا است. هنوز هم توسط پاترها در غرفههای بازار بارنزلی ساخته میشود، و من میبینم که در کنار پودینگ سیاه و اردکهای خوش طعم در صبحانه کامل بارنزلی فهرست شده است.
پولونی چیست؟
پولونی نوعی بولونیا است که با چربی، نمک و خمیر گوشت مرکب به نام اسلایم صورتی درست می شود. اغلب به رنگ صورتی روشن رنگ می شود و محتوای سدیم بالایی دارد و به عنوان یک گوشت ساندویچ ارزان قیمت در آفریقای جنوبی و زیمبابوه محبوب است. فقرا نیز از آن استفاده می کنند زیرا یکی از معدود اغذیه فروشی ها است که برای آنها مقرون به صرفه است. پولونی شبیه بولونیا است که چربی کمی دارد اما حاوی سطوح بالایی از گریستل و پرکننده هایی مانند آرد و جو دوسر آسیاب شده است. همچنین با بولونیای آلمانی قابل مقایسه است که حاوی نیترات نیست و طعم سیر قوی دارد.
سفالگران بارنزلی هنوز هم پولونی درست میکنند که در غرفهشان در وسط بازار وامول (Wombwell Market) به شکل «چالههای» پلاستیکی قرمز به طول 15 سانتیمتر میفروشند. این در زیر مرزه ها (بین پودینگ سیاه و اردک مرزه) ذکر شده است و طبق وب سایت آنها، حاوی 59 عدد گوشت خوک است. آنها مشخص نمی کنند که چه چیز دیگری وارد این مخلوط می شود، اما تصور می کنم شامل درصدی از گوشت بازیافت شده مکانیکی (MRM) می شود که پس از جداسازی دستی استخوان ها از لاشه حیوانات، هر تکه و تکه باقی می ماند.
ریشه ها
پولونی نوعی از بولونیا، گوشت ساندویچ محبوب آمریکایی است. این ماده دارای همان ترکیبات بولونیا است، اما معمولاً به رنگ صورتی روشن است و نسبت بیشتری از چربی نسبت به بولونیای سنتی دارد. پولونی یکی از مواد اصلی بازارهای غذایی آفریقای جنوبی و زیمبابوه است زیرا یکی از معدود اغذیه فروشی های مقرون به صرفه است.
نام آن از شهر بولونیا یا پولونیا گرفته شده است و ممکن است فساد هر کدام باشد. از طرف دیگر، ممکن است نام آن برگرفته از شهر شفیلد باشد که به خاطر سوسیس های پخته شده اش معروف بود. برادران واترال شفیلد تا سه سال پیش پولونی می ساختند و در غرفه خود در بازار مور فروخته می شد.
کلمه پولونی به عنوان انقباض "کلونی پلیمراز" نیز استفاده می شود. این اصطلاحی است که توسط صنعت ژنتیک برای اشاره به تقویت های کلونال روی سطح فاز جامد (مانند ژل شبیه سازی ABI) پذیرفته شده است. فناوریهای ثبت شده قبلی که کلونهای DNA را روی سطوح مهره تولید میکنند، هنوز معمولاً خوشه نامیده میشوند.
دستور غذا
پولونی از گوشت خوک پخته شده و ادویه ها درست می شود و سپس آن را در یک محفظه پر می کنند. سپس پخته می شود و می گذارند تا خنک شود. سپس به "چوب" یا "پیوند" بریده می شود و معمولاً به صورت سرد در یک ساندویچ فروخته می شود.
تصور می شود نام پولونی از شهر بولونیا یا لهستان گرفته شده باشد. همچنین ممکن است مخدوش کلمه لاتین برای گاو، polus باشد. گاهی اوقات این نام اشتباه به صورت پولوس یا پلوسی نوشته می شود و به نام های قلدر، خوک، ژامبون خوک یا سوسیس نیز شناخته می شود.
یک پرونده دادگاه از سال 1829 گزارش داد که مردی به فروش پولونی ساخته شده از گوشت زیرمجموعه متهم شده است. افزودن مقادیر زیادی نمک و فلفل، کیفیت شنیع ماده اصلی را پنهان می کرد و این عمل رایج بود.
آفریقای جنوبی اصطلاح پولونی را برای هر نوع گوشت اغذیه فروشی در خانواده بولونیا، از جمله بولونیای لبنان، راگ بولونیا و پولونی سیر (که حاوی نیترات نیست) استفاده می کند. همچنین برای توصیف کوشر یا حلال بولونیا استفاده می شود که با قوانین رژیم غذایی یهودی یا اسلامی مطابقت دارد.
Comments
Post a Comment